ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Guest Club | Bιβλιο Εντυπωσεων | Travel agents | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ : - -  
To ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΡΑΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ SPA ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΝΕΑ
   

Disclaimer - Όροι χρήσης website

   
Αρχική σελίδα     Reservations

›› Alexander Beach Hotel
›› Food & Beverage
›› Facilities
›› Σπορ και αναψυχή
›› Τιμές και κρατήσεις
›› Pet policy
›› Υπηρεσίες για Παιδιά
›› Βελτίωση ποιότητας
›› Πολιτική για το περιβάλλον
›› Photo Gallery
›› Video

RFP

 

Το ξενοδοχείο Alexander Beach, έχει δημιουργήσει τον διαδικτυακό τόπο http://www.alexbh.gr  ο οποίος για λόγους συντομίας θα αναφέρεται παρακάτω ως website, όπου προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους παρακάτω Όρους, τους οποίους οι χρήστες της ιστοσελίδας καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με αυτούς. Η χρήση του website συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.


Όλο το περιεχόμενο του website, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι κατ' αποκλειστικότητα κειμένων, σημάτων, φωτογραφιών, εικόνων, αρχείων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της «Αφοι Χατζηκωνσταντίνου ΑΕ – Τουριστικές Επιχειρήσεις» και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.


Οι επισκέπτες του website έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και να αναδημοσιεύσουν το σύνολο ή μέρος των πληροφοριών του διαδικτυακού τόπου χωρίς να τις τροποποιήσουν με οποιοδήποτε τρόπο και αναφέροντας πάντα την προέλευσή τους. Εξαιρείται το περιεχόμενο που αποτελεί ιδιοκτησία τρίτων, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι κατ' αποκλειστικότητα λογοτύπων, σημάτων, καταχωρημένων ονομάτων, εικόνων και αρχείων.


Το ξενοδοχείο Alexander Beach καταβάλλει κάθε προσπάθεια να παρέχει σωστές, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες στο website. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες που παρέχονται μέσα από το website έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα. Για αυτό το λόγο ο το ξενοδοχείο Alexander Beach δε δεσμεύεται, δεν παρέχει κανένα είδος εγγύησης και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σχετικά με την ασφάλεια και το περιεχόμενο του website. Κατά συνέπεια, οι χρήστες του website αποδέχονται ότι οφείλουν να αξιολογούν την ορθότητα, την εγκυρότητα και την πληρότητα των πληροφοριών που βρίσκονται στο website και ότι είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για κάθε κίνδυνο που μπορεί να τους προκαλέσει η χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου του website.


Το ξενοδοχείο Alexander Beach ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο, την ποιότητα των υπηρεσιών, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδέσμων (links) προς άλλους διαδικτυακούς τόπους εκτός από του website.


Οι παρόντες Όροι Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα σύμβαση αρμόδια ορίζονται δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης.

 

 

 

Κρατήστε το δωμάτιο των ονείρων σας.

To πρόγραμμα Stay & Win απευθύνεται σε όλους εσάς που ταξιδεύετε συχνά στην περιοχή ...περισσότερα
Είσοδος Μέλους | Εγγραφή Νέου Μέλους

Disclaimer - Sitemap - Print this page - - Add to favorites
Η επιχείρηση Αφοι Χατζηκωνσταντίνου ΑΕ - Τουριστικές Επιχειρήσεις συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια της δράσης Ψηφιακό Μέλλον της Κοινωνίας Της Πληροφορίας
Powered by: ChannelDoubler Interactive Media