ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Guest Club | Bιβλιο Εντυπωσεων | Travel agents | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ : - -  
To ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΡΑΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ SPA ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΝΕΑ
   

Spa Ταυτότητα

   
Αρχική σελίδα     Reservations

›› Alexander Spa
›› Spa Ταυτότητα
›› Spa Λεξιλόγιο
›› Spa Θεραπείες
›› Θεραπείες Προσώπου
›› Θεραπείες Σώματος
›› Θεραπείες Relaxation
›› Αδυνάτισμα & Σύσφιξη
›› Αποτρίχωση
›› Μανικιούρ - Πεντικιούρ
›› Spa Πακέτα
›› Spa Συνδρομές
›› Επικοινωνήστε με το SPA
›› Spa Photo Gallery

RFP

 

Προτείνουμε στους επισκέπτες μας να προγραμματίζουν τα ραντεβού νωρίτερα, ώστε να εξασφαλίσουν τη διαθεσιμότητα θεραπευτών και επιθυμητής θεραπείας. Για την κράτηση των ραντεβού σας ή για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε στην υποδοχή του Alexander Spa στο τηλέφωνο 25510-39290 (για εξωτερικούς πελάτες), στο Εσωτερικό: 5005 (για ενοίκους), Φαξ: 25510-39070, E-mail: spa.user@alexbh.gr.

Διαδικασία κατά την άφιξη :
Συμβουλεύουμε τους επισκέπτες μας να προσέρχονται τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα των προγραμματισμένων θεραπειών, για να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας χωρίς να μειώνετε η διάρκεια της θεραπείας. Σε περίπτωση που καθυστερήσετε, αυτό ίσως μειώσει το χρόνο που θα έχετε στη διάθεσή σας για τη θεραπεία. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις του SPA (εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα, γυμναστήριο), σας συμβουλεύουμε να προσέλθετε τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα της προγραμματισμένης σας θεραπείας. Για την εκγύμνασή σας καλό είναι να έχετε μαζί φόρμα γυμναστικής και αθλητικά παπούτσια και για την πισίνα μαγιό. Στο χώρο των αποδυτηρίων θα βρείτε ντουλάπια αποθήκευσης που κλειδώνουν, κατάλληλα ρούχα μπάνιου (μπουρνούζια, πετσέτες, παντόφλες) και όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Για λόγους υγιεινής το ντους πριν τις θεραπείες και τη χρήση των εγκαταστάσεων είναι υποχρεωτικό. Επίσης θα σας παρακαλούσαμε να μη χρησιμοποιείτε την πισίνα έπειτα από πρόγραμμα περιποίησης διότι το νερό θα επιβαρυνθεί με κατάλοιπα αιθέριων ελαίων που θα έχουν χρησιμοποιηθεί για την περιποίησή σας.

Πολιτική Ακυρώσεων :
Παρακαλείστε να ενημερώνετε 4 ώρες νωρίτερα την υποδοχή του Alexander Spa για την οποιαδήποτε αλλαγή ή καθυστέρηση της θεραπείας σας.

Ελάχιστο ηλικιακό όριο :
Στα παιδιά κάτω των 17 ετών δεν επιτρέπεται η χρήση των εγκαταστάσεων του SPA. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας ως προς τους κανόνες χρήσης του Alexander Spa για τη διατήρηση της ήρεμης και χαλαρωτικής του ατμόσφαιρας.

Κινητά Τηλέφωνα :
Η απενεργοποίηση του κινητού σας τηλεφώνου είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της θεραπείας και κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στους χώρους του Spa, για τη δική σας ηρεμία και χαλάρωση.

Κάπνισμα – Κατανάλωση Αλκοόλ :
Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε όλους τους χώρους του Alexander Spa. Επίσης δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ πριν από οποιαδήποτε περιποίηση- θεραπεία.

Προσωπικά Αντικείμενα :
Θα σας συμβουλεύαμε να μην φέρνετε αντικείμενα αξίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στους χώρους του Spa. Το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους και το Alexander Spa δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε απώλεια.

Είμαστε εδώ για να σας απαλλάξουμε από το άγχος της καθημερινότητας και να σας προσφέρουμε στιγμές χαλάρωσης.

 

 

Κρατήστε το δωμάτιο των ονείρων σας.

To πρόγραμμα Stay & Win απευθύνεται σε όλους εσάς που ταξιδεύετε συχνά στην περιοχή ...περισσότερα
Είσοδος Μέλους | Εγγραφή Νέου Μέλους

Disclaimer - Sitemap - Print this page - - Add to favorites
Η επιχείρηση Αφοι Χατζηκωνσταντίνου ΑΕ - Τουριστικές Επιχειρήσεις συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια της δράσης Ψηφιακό Μέλλον της Κοινωνίας Της Πληροφορίας
Powered by: ChannelDoubler Interactive Media